Poslovne usluge Internet imenik Poslovne informacije Poslovni pregledi Izrada internet stranica
HRVATSKE POSLOVNE INTERNET STRANICE

Internet stranice

NASLOVNA | IMENIK | POSLOVNE USLUGE | INTERNET USLUGE | IZRADA INTERNET STRANICA | KORISNE INFORMACIJE | PREPORUKE

Poslovne Internet usluge


Izdvojeni pregled hrvatskih internet stranica - Korisni linkovi

Europa mil d.o.o.
Kratki opis internet stranica: Tvrtku Europa mil osnovao je Milodrag Gadže, dipl.ing.el., iz Zagreba, koji u kratko vrijeme postaje vlasnikom sedam benzinskih postaja na području Zagreba i Splita, s tendencijom razvitka i na ostale dijelove hrvatske. Kao prva u nizu uspješnih benzinskih postaja ove kompanije niknula je benzinska postaja u Stupniku.

Europa mil d.o.o.

Omega auto d.o.o.
Kratki opis internet stranica: Tvrtka Omega auto osnovana je 1982. godine. Od 1986. djeluje kao ovlašteni prodajno servisni centar za osobna i gospodarska vozila, rezervne djelove Fordovih vozila na području Dubrovačko-neretvanske županije. U servisnom centru može Vam ponuditi čitav niz servisnih usluga: mehaničarski radovi, limarski i lakirerski radovi, auto-elektro radovi, kompjuterska dijagnostika, vulkanizerski radovi, kontrola optike...

Omega auto d.o.o.

Nalanda d.o.o.
Kratki opis internet stranica: Centar za aromaterapiju Nalanda pruža Vam priliku da u ugodnom ambijentu, uz šalicu čaja i ugodne tretmane opustite tijelo i duh. Pomnom primjenom eteričnih ulja možemo uskladiti fizičku, psihičku, emocionalnu i duhovnu prirodu i postiči ravnotežu našeg zdravlja. Aromaterapije, aromamasaže, aromarefleksologija, EFT - tehnika emocionalne slobode, savjetovanja.

Nalanda d.o.o.

HZDP, udruga
Kratki opis internet stranica: Hrvatsko znanstveno društvo za promet kao neprofitna građanska udruga registrirano je na osnovi Zakona o udrugama. HZDP je osnovan 1993., slijedeći dobra iskustva unaprjeđenja prometne znanosti i struke u Savezu prometnih inženjera Hrvatske.

HZDP, udruga

Croatia Records
Kratki opis internet stranica: Vodeću diskografsku kuću Croatia Records u Hrvatskoj od 2000. g. vode ljudi od struke okupljeni pod imenom Autor d.o.o. Nekadašnji Jugoton osnovan je još 1947. g., a nakon demokratskih promjena 1990.g. mijenja naziv u Croatia Records. Poslovni cilj Croatia Records je okupljanje najvažnijih umjetnika, skladatelja, producenata i izvođača te daljnji razvitak distributivne mreže.

Croatia Records

Lučka uprava Šibenik
Kratki opis internet stranica: Lučka uprava Šibensko - kninske županije osnovana je rujna 2002. godine radi upravljanja, gradnje i korištenja Gradske luke Šibenik i drugih luka otvorenih za javni promet na lučkom području Šibensko - kninske županije. Briga o gradnji, održavanju, upravljanju, zaštiti i unapređenju pomorskog dobra koje predstavlja lučko područje.

Lučka uprava Šibenik

Hoteli Brela
Kratki opis internet stranica: Hoteli Brela - Hoteli: BERULIA, MAESTRAL, MARINA i SOLINE - Mjesto Brela je smješteno uz morsku obalu, između planine Biokovo i otoka Brača. Ljepota mjesta, plaže, borove šume, marina, ekološko okruženje i mir, vrhunska usluga u luksuznim hotelima i smještajima čine Brela jedinstvenima.

Hoteli Brela


Internet stranice

NASLOVNA | IMENIK | POSLOVNE USLUGE | INTERNET USLUGE | IZRADA INTERNET STRANICA | KORISNE INFORMACIJE | PREPORUKE

Poslovne Internet usluge


Web stranice su jednostavno i cijenovno prihvatljivo sredstvo oglašavanja koje omogućuje ulazak u e-marketing ili Internet marketing. One su tek posjetnica (vizitka) današnjeg poslovanja. Svakako da mogu prerasti u nešto puno više, značajnije i mogu poslužiti kao medij stvarnog marketinga u virtualnoj stvarnosti. Zaprepašćuje činjenica da nove tvrtke na tržištu to ne prepoznaju. Zašto je to tako? Zbog straha ili neznanja ili i zbog jednog i drugog istovremeno? Danas sve više vrijedi izreka: ako tvrtke nema na internetu – ne postoji!

Vrijeme je jedini neograničeni resurs, a putem interneta možemo ga bolje iskoristiti u brojim aspektima ljudskog života. Internet nam omogućuje redefiniranje i dimenzija prostora i vremena. Iako u prodaji i dalje vrijedi pravilo da su važne 3 stvari za uspjeh a to su lokacija, lokacija i lokacija danas se to može promatrati drugačije. Zašto lokacija sa pregledom Vaše ponude ne bi bila dostupna svima 24/7/365 (24 sata na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini) i to svagdje i u svakom trenutku, doslovno.


Poslovne usluge PREPORUKA
Najdetaljniji katalog hrvatskih internet stranica, pregledi poslovnih informacija,
pregledi pravnih propisa za poduzetnike, ugovori, korisne informacije i savjeti...
OPĆI UVJETI KORIŠTENJA STRANICA
Linkovi na ovim internet stranicama su samo za opću informaciju, te se ne garantira za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Ažuriranje >> Novi linkovi >> Korisne stranice