Pregled poslovnih usluga Internet imenik Istraživanje tržišta Poslovni prostor Izrada internet CMS stranica
HRVATSKE POSLOVNE INTERNET STRANICE (WEB STRANICE)

Glavni pregled informacija

NASLOVNA | IMENIK | POSLOVNE USLUGE | INTERNET USLUGE | IZRADA INTERNET STRANICA | KORISNE INFORMACIJE | PREPORUKE

Poslovni centar


Poslovni izvještaj - privredni Izdvojeni pregled hrvatskih web stranica - Korisni linkovi i informacije

Poslovne informacije - Lavandula Croatia Lavandula Croatia
Kratki opis web stranica: Lavandula Croatia obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo za uzgoj lavande nalazi se u ekološki nezagađenom, mirnom i idiličnom selu Nova Kapela, kod Vrbovca, na samo šezesetaktak kilometara od Zagreba i bavi se uzgojem Hvarske lavande budrovke (Lavandula Hybrida Reverchon II).

Poslovne informacije Lavandula Croatia

Poslovne informacije - Villa Marija, Seget Vranjica Villa Marija, Seget Vranjica
Kratki opis web stranica: Apartmani Villa Marija na samoj plaži, oko 5 km udaljena od Trogira, povezana starim ribarskim selom Segetom šetnicom uz more, 7 km od zračne luke Split. Opremljenost: svaki apartman je klimatiziran, ima svoju garažu ili parkirni zaštićeni prostor, privatnu plažu, grijani otvoreni bazen...

Web informacije Villa Marija, Seget Vranjica

Poslovne informacije - Japan Motors d.o.o. Japan Motors d.o.o.
Kratki opis web stranica: Tvrtka Japan Motors d.o.o. je generalni uvoznik i distributer Mitsubishi Motors vozila i rezervnih djelova za Republiku Hrvatsku od 1991 godine. Sjedište firme sa prodajnim salonom nalazi se u samom centru Zagreba, u ulici DR. Franje Račkoga 10.

Izrada internet stranica Japan Motors d.o.o.

Internet katalog - Incop d.o.o. Incop d.o.o.
Kratki opis web stranica: Incop d.o.o. je poduzeće koje uspješno posluje od 1986. godine. Naša primarna djelatnost je investicijska gradnja stanova i poslovnih prostora za tržište ili za poznate kupce. Tijekom godina poslovanja Incop d.o.o. je izgradio veći broj objekata, od kojih smo neke izdvojili među našim referencama.

Poduzeća i udruge - Incop d.o.o.

Internet adresar - Navigium d.o.o. Navigium d.o.o.
Kratki opis web stranica: Trgovina nautičke opreme i brodskih djelova. Pružamo brzu i stručnu uslugu nautičarima, uz povoljne cijene. Tvrtka Navigium osnovana je kako bi ponudila alternativu postojećoj ponudi nautičke opreme i brodskih dijelova. U dućanu izložen je široki spektar ponude najmodernije nautičke GPS elektronike i njene dodatne opreme, sve na jednom mjestu i sve dobavljivo u kratkom vremenskom roku.

Pregled za Navigium d.o.o.

Poslovni forum - privredni Poslovni forum d.o.o. - Poslovne i internet usluge
Kratki opis web stranica: Poslovni Forum omogućava prikupljanje informacija o stanju na tržištu, analiza tržišta, pregled cijena i asortimana konkurencije, kvalitetnu izradu poslovnih planova i investicijskih projekata, te financiranje novih ulaganja, savjete i konzultacije u svezi trgovačkog, građanskog, radnog i upravnog prava, poreza i drugih oblasti. Značajan segment rada su i sve internet usluge. Poslovni Forum d.o.o. okuplja krug vanjskih stručnih suradnika za specifična znanja i potrebe te na taj način može efikasno pokriti sve potrebe svojih klijenta. Predstavljanje tvrtki, objava ponuda, akcija, objava detaljnih pregled svih proizvoda i usluga...

Pregled internet usluga u Hrvatskoj

CCIAA, udruga CCIAA, udruga
Kratki opis web stranica: Croatian Chapter International Advertising Association - CCIAA. 2000. g. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održana je reosnivačka skupština Hrvatskog ogranka IAA. Iako djeluje već punih pet godina, od ove je godine zakonom priznat kao neprofitna udruga. Udruga će promicati oglašavanje, tržišne komunikacije, propagandu, odnose s javnošću i promociju.

Imenik - privredni

Bluesun Hotels & Resorts utjelovljuju najbolje osobine hotelijerstva, od tople hrvatske dobrodošlice, vrhunske usluge, eleganciju interijera i ljepotu prirodnog okoliša. Smješteni u najljepšim dijelovima Hrvatske - Brela, Bol, Tučepi, Starigrad Paklenica. Bluesun Hotels
Kratki opis internet stranica: Bluesun Hotels & Resorts utjelovljuju najbolje osobine hotelijerstva, od tople hrvatske dobrodošlice, vrhunske usluge, eleganciju interijera i ljepotu prirodnog okoliša. Smješteni u najljepšim dijelovima Hrvatske - Brela, Bol, Tučepi, Starigrad Paklenica.

Bluesun Hotels - Web shop

Tvrtka Frigo puls d.o.o. osnovana je 2004. godine sa sjedištem u Rijeci. Djelatnost je prodaja i izvođenje sistema klimatizacije, ventilacije, te hlađenje i opremanje. Ovlašteni smo distributeri klima uređaja Panasonic i Fujitsu te nudimo i izvodimo centralne sisteme renomiranog proizvođača Carrier. Frigo puls d.o.o.
Kratki opis internet stranica: Tvrtka Frigo puls d.o.o. osnovana je 2004. godine sa sjedištem u Rijeci. Djelatnost je prodaja i izvođenje sistema klimatizacije, ventilacije, te hlađenje i opremanje. Ovlašteni smo distributeri klima uređaja Panasonic i Fujitsu te nudimo i izvodimo centralne sisteme renomiranog proizvođača Carrier.

Frigo puls d.o.o. - Internet imenik

EOL Nautika d.o.o. EOL Nautika d.o.o.
Kratki opis internet stranica: EOL Nautika je obiteljska tvrtka osnovana 2006. godine, u Zadru. Možete dogovoriti izradu, ali i servis jedra svih vrsta i veličina, namjena i kroja, glavna jedra, genove, flokovi, gennakeri, spinnakeri, ljetne, zimske, sprayhood, bimini, tende za gumene čamce, vanbrodske motore, navlake za vinčeve, kormila kola i instrument ploču...

EOL Nautika je obiteljska tvrtka osnovana 2006. godine, u Zadru. Možete dogovoriti izradu, ali i servis jedra svih vrsta i veličina, namjena i kroja, glavna jedra, genove, flokovi, gennakeri, spinnakeri, ljetne, zimske, sprayhood, bimini, tende za gumene čamce, vanbrodske motore, navlake za vinčeve, kormila kola i instrument ploču... na Internetu

Domprojekt d.o.o. Domprojekt d.o.o.
Kratki opis internet stranica: Tvrtka Domprojekt d.o.o. nudi svoje objekte u visokom nivou izgrađenosti koji zovemo DomTermo 200. Ponuda u sistemu DomTermo 200 podrazumijeva sve radove koje je moguće izvesti kontinuirano na terenu, odnosno, specijalizirane radove montaže objekta i dio završnih obrtničkih radova kojima se objekt dovodi u prvu fazu funkcionalnosti.

Domprojekt d.o.o.

NK Međimurec NK Međimurec
Opis internet stranica: Nogometni klub Međimurec iz Kozarca osnovan je početkom 1947. godine, nakon dolaska velikog broja kolonista iz Međimurja u Baranju. Klub se registrira u tadašnjem osječkom podsavezu. Od osnutka do polovice 50-tih godina klub se nije natjecao jer u Baranji tada nije bilo organizirano nižerazredno natjecanje, već je sudjelovao u utakmicama kupa Nogometnoga saveza općine Beli Manastir i prigodom raznih blagdana.

NK Međimurec na Internetu - Hrvatska

Drugi poslovni subjekti, drugi korisni linkovi i web stranice; Jurinčić, servis, Cvijeta d.o.o., Event.-s. d.o.o., Svetoklarski GC, Manjgura d.o.o., Grad Duga Resa, Eko - Selo, Grand hotel Dramalj, DHKP, društvo, Oksimoron d.o.o....

Cvijeta d.o.o. - Event.-s. d.o.o.


Pregled ponude poslovnih usluga

NASLOVNA | IMENIK | POSLOVNE USLUGE | INTERNET USLUGE | IZRADA INTERNET STRANICA | KORISNE INFORMACIJE | PREPORUKE

Poslovne Internet usluge za tvrtke


U Hrvatskoj postoji već preko 1.000.000 registriranih korisnika Interneta. Milijun korisnika!
Danas već svi, kad im bilo što zatreba, informacije traže pomoću Google-a, na Internetu.

Ne imati web stranice, a pod tim mislimo na kvalitetne web stranice, a ne amaterske tragikomične uratke, znači prepuštanje gotovo svih sadašnjih i budućih klijenata konkurenciji. Važno je i znati da nije dovoljno imati bilo kakve stranice, već kvalitetne CMS web stranice.

Želite li da posjetitelji dolaze na Vaše stranice, a ne na stranice Vaše konkurencije, zaboravite na klasične stranice kakve su se radile prošlih godina, koje su više nalikovale na vizitke, a ne na detaljno predstavljanje proizvoda i usluga. CMS web stranice Vam od sada omogućavaju da detaljno predstavite svaki proizvod ili uslugu, a kada to učinite, po svakom proizvodi ili usluzi bit ćete i među prvim rezultatima na svim tražilicama. Tada ćete se iznenaditi koliko možete proširiti svoje usluge, povećati tržište, prodaju...

Prednosti Internet marketinga u odnosu na druge oblike marketinga su mnogostruke. U usporedbi s ostalim propagandnim medijima internet pokazuje mnoge prednosti, pa primjerice za razliku od kataloga čija je izrada skupa i dugotrajna, troškovi realizacije za internet su znatno niži jer nema troškova distribucije i tiska već samo trošak zakupa prostora na serveru. Putem CMS aplikacija (stranica) sadržaj možete ažurirati sami bez ikakvih dodatnih troškova. Što je to CMS - Link na detaljni opis sa primjerima!

Internet se sve češće koristi kao izvor relevantnih i pravovremenih informacija što tvrtkama ili udrugama koje imaju vlastite web stranice daje konkurentsku prednost. Dok putem reklame na TV-u ili u novinama o svojem proizvodu možete samo ukratko obavijestiti kupce, na Internetu, uz mnogo manje uloženog novca, omogućujete potencijalnim klijentima da dođu do mnogo detaljnijih informacija i to u bilo koje doba dana i noći, 365 dana u godini. Proširite posao na cijeli Zagreb, Osijek, Varaždin, Zaprešić, Pazin, Šibenik, Dubrovnik, Zadar...

Kada netko putem Interneta traži tko nudi određene proizvode ili usluge, neka pronađe Vas i neka zaključi da ste Vi oni s kojima želi poslovati! Zašto milijune posjetitelja prepuštati konkurenciji!

Kako bi svoj proizvod ili uslugu mogli prodati postojećem ili budućem kupcu, morate ga o tome informirati, no, isto tako, morate upoznati svog kupca i saznati što više o njegovim željama i potrebama, kako biste mu ponudili upravo onaj proizvod ili uslugu koju on želi.
Vaše web stranice izvrstan su medij kojim se obraćate kupcima, dobavljačima i poslovnim partnerima, ali istodobno i sredstvo kojim se oni obraćaju Vama.

Poželite li na bilo koji način promovirati svoju tvrtku, njene usluge ili proizvode, možete se odlučiti za neki od dostupnih medija.
Prije nekoliko godina, Internet je bio jedan od medija koje ste mogli izabrati. Danas je Internet potreba i nezaobilazni medij!
U takvom okružju vlastite Internet stranice više nisu samo pitanje prestiža. One su nužnost za svako poduzeće ili obrt.


Pregled poslovnih ponuda PREPORUKA
Najdetaljniji katalog hrvatskih internet stranica, pregledi poslovnih informacija,
pregledi pravnih propisa za poduzetnike, ugovori, korisne informacije i savjeti, izrada internet stranica...

Internet se sve češće koristi kao izvor relevantnih i pravovremenih informacija što tvrtkama koje imaju vlastite stranice daje konkurentsku prednost. Što je tvrtka manja, to joj je Internet potrebniji. Želite li besplatno ažurirati svoju ponudu, uvoditi nove usluge ili proizvode? Želite li detaljno predstaviti svoju ponudu? Izrada CMS internet stranica po izuzetno povoljnim cijenama; izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova, objavljivati neograničeni broj tekstova...

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA SADRŽAJA
Uredništvo portala zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave ili obavijesti.
Linkovi na ovim internet stranicama su samo za opću informaciju, te se ne garantira za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Hrvatska >> Linkovi >> Razno