Pregled poslovnih usluga Internet imenik Istraživanje tržišta Poslovni prostor Izrada internet CMS stranica
HRVATSKE POSLOVNE INTERNET STRANICE (WEB STRANICE)

Glavni pregled informacija

NASLOVNA | IMENIK | POSLOVNE USLUGE | INTERNET USLUGE | IZRADA INTERNET STRANICA | KORISNE INFORMACIJE | PREPORUKE

Poslovni centar


Poslovni izvještaj - internet izvori Izdvojeni pregled hrvatskih web stranica - Korisni linkovi i informacije

Poslovne informacije - Foto Jaska Foto Jaska
Kratki opis web stranica: Foto Jaska firma je koja uspješno posluje već 15 godina. U počecima foto je izrađivao crno bijele fotografije, trudom, zalaganjem i kvalitetnim radom danas smo u samom vrhu fotografske tehnologije. Informacije o fotografijama i fotografskim uslugama.

Poslovne informacije Foto Jaska

Poslovne informacije - Bantel d.o.o. Bantel d.o.o.
Kratki opis web stranica: Agencija Bantel d.o.o. je turistička agencija sa uredima u Zelinskoj 7 u Zagrebu. Bantel je agencija s desetak veoma stručnih djelatnika koji se nisu nikada zadovoljili sa statusom standardne turističke agencije, već su otišli puno dalje od osmišljavanja uobičajenih turističkih aranžmana.

Web informacije Bantel d.o.o.

Poslovne informacije - UHV Varaždin UHV Varaždin
Kratki opis web stranica: Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin temeljem Zakona o obrtu promiče, usklađuje, zastupa i predstavlja zajedničke interese obrtništva na području grada Varaždina i općina: Beretinec, Cestica, Gornji Kneginec, Jalžabet, Petrijanec, Sračinec, Sveti Ilija, Trnovec Bartolovečki, Vidovec i Vinica.

Izrada internet stranica UHV Varaždin

Internet katalog - Deja Vu, butik Deja Vu, butik
Kratki opis web stranica: Butik Deja Vu nudi Vam atraktivno zensko intimno rublje talijanskih modnih kuca Lormar, Sielei, 6mia, Magic Dream, Kelitha i Comet. Sielei i 6mia nude klasicne grudnjake u bijeloj, crnoj i boji koze, kao i grudnjake sa gelom, haltere i gacice. Uz klasicnu liniju grudnjaka tu je i kolekcija za mlade u zivim bojama.

Poduzeća i udruge - Deja Vu, butik

Internet adresar - Općina Novigrad Podravski Općina Novigrad Podravski
Kratki opis web stranica: Narod je tvrđici u Komarnici dao ime Novigrad. Samo selo ipak se i nadalje zove Komarnica. Kasnije postade znamenitija tvrđica od samog sela, jer se u tvrđici smjestiše oblasti. Tako je sve poznatije bivalo ime Novigrad, koje vremenom posve istisne ime Komarnica. Općina Novigrad Podravski.

Pregled za Općina Novigrad Podravski

Poslovni forum - internet izvori Poslovni forum d.o.o. - Poslovne i internet usluge
Kratki opis web stranica: Poslovni Forum omogućava prikupljanje informacija o stanju na tržištu, analiza tržišta, pregled cijena i asortimana konkurencije, kvalitetnu izradu poslovnih planova i investicijskih projekata, te financiranje novih ulaganja, savjete i konzultacije u svezi trgovačkog, građanskog, radnog i upravnog prava, poreza i drugih oblasti. Značajan segment rada su i sve internet usluge. Poslovni Forum d.o.o. okuplja krug vanjskih stručnih suradnika za specifična znanja i potrebe te na taj način može efikasno pokriti sve potrebe svojih klijenta. Predstavljanje tvrtki, objava ponuda, akcija, objava detaljnih pregled svih proizvoda i usluga...

Pregled internet usluga u Hrvatskoj

Restoran Zeleni kut Restoran Zeleni kut
Kratki opis web stranica: Restoran ZELENI KUT ima tradiciju dugu preko 40 godina. Obiteljsko je nasljeđe sa ugođajem domaćeg i prirodnog ambijenta. Nalazi se na 22. kilometru od ulaza u Karlovac prema smjeru Ogulina na senjskoj prometnici. Restoran je smješten na lijevoj obali rijeke Mrežnice.

Imenik - internet izvori

Restoran 'Starina' iako mlad po svom postojanju (od 1998. godine), svakim detaljem svog ambijenta i ponude diše starinom. Smješten u podsljemenskoj zoni (Mlinovi 85a), kvalitetom i otvorenošću prema gostu u potpunosti se uklapa u ovaj prelijepi sjeverni dio Zagreba. Restoran Starina
Kratki opis internet stranica: Restoran 'Starina' iako mlad po svom postojanju (od 1998. godine), svakim detaljem svog ambijenta i ponude diše starinom. Smješten u podsljemenskoj zoni (Mlinovi 85a), kvalitetom i otvorenošću prema gostu u potpunosti se uklapa u ovaj prelijepi sjeverni dio Zagreba.

Restoran Starina - Web shop

Modna agencija osnovana je 2003. godine, te je jedna od modnih agencija u Hrvatskoj, u vlasništvu Tamare Roglić. Agencija zastupa; pobjednice izbora ljepote, te prezentiramo nova lica na Hrvatskom i inozemnom tržištu. Surađujemo sa stotinjak manekenki, manekena, foto modela, hostesa i dječjih manekena. Specijalizirani smo za organizaciju evenata: modnih revija, promocija, otvorenja... Tarol d.o.o.
Kratki opis internet stranica: Modna agencija osnovana je 2003. godine, te je jedna od modnih agencija u Hrvatskoj, u vlasništvu Tamare Roglić. Agencija zastupa; pobjednice izbora ljepote, te prezentiramo nova lica na Hrvatskom i inozemnom tržištu. Surađujemo sa stotinjak manekenki, manekena, foto modela, hostesa i dječjih manekena. Specijalizirani smo za organizaciju evenata: modnih revija, promocija, otvorenja...

Tarol d.o.o. - Internet imenik

BIOmedis-e d.o.o. BIOmedis-e d.o.o.
Kratki opis internet stranica: BIOmedis-e d.o.o. je poduzeće koje se bavi distribucijom potpuno prirodne kozmetike M'claire. M'claire je jedina kozmetika proizvedena u Republici Hrvatskoj koja ne koristi sirovine životinjskig podrijekla, umjetne boje niti parfeme, te ne sadrži emulgatore i konzervanse. M'claire kozmetika nije testirana na životinjama.

BIOmedis-e d.o.o. je poduzeće koje se bavi distribucijom potpuno prirodne kozmetike M'claire. M'claire je jedina kozmetika proizvedena u Republici Hrvatskoj koja ne koristi sirovine životinjskig podrijekla, umjetne boje niti parfeme, te ne sadrži emulgatore i konzervanse. M'claire kozmetika nije testirana na životinjama. na Internetu

Liga Humanitas Liga Humanitas
Kratki opis internet stranica: Liga 'Humanitas' je nevladina, nepolitička, neprofitna udruga za njegovanje i promicanje univerzalnih humanističkih vrijednosti: obrazovanosti, prosvijećenost, uljuđenosti, plemenitosti, čovječnosti, druželjubivosti, uljudnosti, lijepog ponašanja, dobrog ukusa.

Liga Humanitas

Restoran Jadran Restoran Jadran
Opis internet stranica: Restoran Jadran smješten je uz more u turističkom naselju Brodarica u njenoj najvećoj uvali, udaljenoj svega 5 km od Šibenika. Položaj restorana je atraktivan zbog blizine mora te pogleda na brojne otoke među kojima se ističe otok Krapanj poznat po spužvarstvu, ronjenju i obrađivanju spužvi.

Restoran Jadran na Internetu - Hrvatska

Drugi poslovni subjekti, drugi korisni linkovi i web stranice; VBX Trade d.o.o., Končar DST d.d., Geometrix, PC Novska, Pod rudnikom, pansion, Mali princ, udruga, Sibo - crijep d.o.o., Apartmani Maričić, Ilov, obrt, Amor Rijeka...

Končar DST d.d. - Geometrix


Pregled ponude poslovnih usluga

NASLOVNA | IMENIK | POSLOVNE USLUGE | INTERNET USLUGE | IZRADA INTERNET STRANICA | KORISNE INFORMACIJE | PREPORUKE

Poslovne Internet usluge za tvrtke


U Hrvatskoj postoji već preko 1.000.000 registriranih korisnika Interneta. Milijun korisnika!
Danas već svi, kad im bilo što zatreba, informacije traže pomoću Google-a, na Internetu.

Ne imati web stranice, a pod tim mislimo na kvalitetne web stranice, a ne amaterske tragikomične uratke, znači prepuštanje gotovo svih sadašnjih i budućih klijenata konkurenciji. Važno je i znati da nije dovoljno imati bilo kakve stranice, već kvalitetne CMS web stranice.

Želite li da posjetitelji dolaze na Vaše stranice, a ne na stranice Vaše konkurencije, zaboravite na klasične stranice kakve su se radile prošlih godina, koje su više nalikovale na vizitke, a ne na detaljno predstavljanje proizvoda i usluga. CMS web stranice Vam od sada omogućavaju da detaljno predstavite svaki proizvod ili uslugu, a kada to učinite, po svakom proizvodi ili usluzi bit ćete i među prvim rezultatima na svim tražilicama. Tada ćete se iznenaditi koliko možete proširiti svoje usluge, povećati tržište, prodaju...

Prednosti Internet marketinga u odnosu na druge oblike marketinga su mnogostruke. U usporedbi s ostalim propagandnim medijima internet pokazuje mnoge prednosti, pa primjerice za razliku od kataloga čija je izrada skupa i dugotrajna, troškovi realizacije za internet su znatno niži jer nema troškova distribucije i tiska već samo trošak zakupa prostora na serveru. Putem CMS aplikacija (stranica) sadržaj možete ažurirati sami bez ikakvih dodatnih troškova. Što je to CMS - Link na detaljni opis sa primjerima!

Internet se sve češće koristi kao izvor relevantnih i pravovremenih informacija što tvrtkama ili udrugama koje imaju vlastite web stranice daje konkurentsku prednost. Dok putem reklame na TV-u ili u novinama o svojem proizvodu možete samo ukratko obavijestiti kupce, na Internetu, uz mnogo manje uloženog novca, omogućujete potencijalnim klijentima da dođu do mnogo detaljnijih informacija i to u bilo koje doba dana i noći, 365 dana u godini. Proširite posao na cijeli Zagreb, Osijek, Varaždin, Zaprešić, Pazin, Šibenik, Dubrovnik, Zadar...

Kada netko putem Interneta traži tko nudi određene proizvode ili usluge, neka pronađe Vas i neka zaključi da ste Vi oni s kojima želi poslovati! Zašto milijune posjetitelja prepuštati konkurenciji!

Kako bi svoj proizvod ili uslugu mogli prodati postojećem ili budućem kupcu, morate ga o tome informirati, no, isto tako, morate upoznati svog kupca i saznati što više o njegovim željama i potrebama, kako biste mu ponudili upravo onaj proizvod ili uslugu koju on želi.
Vaše web stranice izvrstan su medij kojim se obraćate kupcima, dobavljačima i poslovnim partnerima, ali istodobno i sredstvo kojim se oni obraćaju Vama.

Poželite li na bilo koji način promovirati svoju tvrtku, njene usluge ili proizvode, možete se odlučiti za neki od dostupnih medija.
Prije nekoliko godina, Internet je bio jedan od medija koje ste mogli izabrati. Danas je Internet potreba i nezaobilazni medij!
U takvom okružju vlastite Internet stranice više nisu samo pitanje prestiža. One su nužnost za svako poduzeće ili obrt.


Pregled poslovnih ponuda PREPORUKA
Najdetaljniji katalog hrvatskih internet stranica, pregledi poslovnih informacija,
pregledi pravnih propisa za poduzetnike, ugovori, korisne informacije i savjeti, izrada internet stranica...

Internet se sve češće koristi kao izvor relevantnih i pravovremenih informacija što tvrtkama koje imaju vlastite stranice daje konkurentsku prednost. Što je tvrtka manja, to joj je Internet potrebniji. Želite li besplatno ažurirati svoju ponudu, uvoditi nove usluge ili proizvode? Želite li detaljno predstaviti svoju ponudu? Izrada CMS internet stranica po izuzetno povoljnim cijenama; izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova, objavljivati neograničeni broj tekstova...

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA SADRŽAJA
Uredništvo portala zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave ili obavijesti.
Linkovi na ovim internet stranicama su samo za opću informaciju, te se ne garantira za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Hrvatska >> Linkovi >> Razno