IZRADA INTERNET STRANICA - NARUČITE KVALITETNE INTERNET STRANICE
Izrada CMS stranica
Putem vlastitih web stranica možete pružiti brzu, ali i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu, proizvodima i uslugama. Obraćate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate s postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, širite svoje poslovanje i otvarate nove poslovne prigode za Vaše trgovačko društvo, obrt, udrugu...

Ali za to su potrebne kvalitetne web stranice, a ne amaterski uradci, potrebane su CMS stranice, a ne klasične stranice koje ne možete ažurirati.

Postoji li lakši, učinkovitiji i jeftiniji način da se predstavite postojećim i novim kupcima ili korisnicima usluga od web stranica? Slika vrijedi tisuću riječi.
Pored informacija o poduzeću ili obrtu, možete objaviti i odgovore na česta pitanja. Velika većina pitanja koje Vaši korisnici postavljaju se ponavljaju, tj. većina onih koji traže informaciju, pitaju isto. To su odgovori koje traže Vaši potencijalni kupci ili korisnici usluga prije poslovanja s Vama. Sva ta pitanja i odgovore možete objaviti putem Vaših web stranica, a djelatnika zaduženog za informacije zaposliti na drugim poslovima. Izračunajte koliko vremena dnevno provedete odgovarajući uvijek na ista pitanja.

Izrada CMS stranice - Naručite svoje CMS stranice
   

  U Hrvatskoj postoji već preko milijun registriranih korisnika Interneta. Bez obzira na profil Vašeg posla, ne možete ignorirati tu brojku. Biti prisutan na Internetu, najjeftiniji je i najjednostavniji način da svoje proizvode i usluge predstavite svojim korisnicima.
Ako to ne učinite Vi, Vaši konkurenti svakako hoće.

Kada netko preko Interneta traži tko nudi određene proizvode ili usluge, neka nađe Vas i neka zaključi da ste Vi oni s kojima želi poslovati! Zašto milijune posjetitelja prepuštati konkurenciji!


ŠTO JE TO CMS?

CMS ili Content Menagment System je izraz za programirane web stranice što Vam omogućava da jednostavno sami unosite, editirate ili brišete sadržaj sa svojih stranica putem administratorskog panela, a što je bitno, bez ikakvih posebnih predznanja. Ukoliko imate elementarno znanje za npr. poslati e-mail, ili pisati u Wordu, to je dovoljno za korištenje CMS-a.

CMS osigurava trenutne promjene sadržaja na Vašim stranicama, te stoga više nema potrebe za mjesečnim troškovima održavanja stranica da bi na njima uvijek imali aktualne vijesti i ponudu!

Za rad dovoljan je samo Vaš uobićajeni preglednik web stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer ili neki drugi program koji upravo i sada koristite kada čitate ovaj tekst.

Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga jednostavno kopirate iz Microsoft Worda ili drugog tekst editora, a formatirate ga onako kako ste navikli u svom programu za obradu teksta. Kao što pišete stranice u Wordu, ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše web stranice, direktno u Vašem Control panelu, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to kopirate na svoje stranice.
Da ste naručili i "klasičnu" izradu web stranica, svejedno bi morali webmasteru pripremiti tekst.

U administratorskom sučelju su Vam na raspolaganju alatne trake na kojima su alati kao i u npr. Wordu, za oblikovanje teksta, tablica, unos fotografija, vrstu fonta, veličinu fonta, boje...

Izrada stranice Opisi i primjeri poslovnih CMS web stranicaPoslovni web imenik

Poslovni web imenik obuhvaća pregled hrvatskih poduzeća, obrtnika, sindikata i udruga koji imaju vlastite Internet stranice i koriste Internet, manje ili više, u svome poslovanju.

Neki od novih upisa u poslovni web imenik:
Aquarius-grupa d.o.o., Jole Tours, Foto Jaska, Hidroplan d.o.o., POU Slatina, Grafika, Epidaurum, ALD Sisak, Niveto d.o.o., Stolarija Golub, Sanitaria Zagreb, Biton d.o.o., Promac d.o.o., Hrvatski oldtimer savez, Turistička naklada d.o.o., Mafo inženjering d.o.o., Borea d.o.o., Bastra d.o.o., Auto škola Forgač, Istra Auto Umag d.d., Retel d.o.o., Galerija slikara, Mack d.o.o., Panonija d.d., UPKH, UDU Split, EFSA, Viadukt d.d., Farbak d.o.o., Vigus d.o.o., Jazit d.o.o., E-computing, LCN Hrvatska, Toto - Prom, Favory Catering, IR Studio San, Vodotehnika d.d., Centar Alata d.o.o., Best Copy d.o.o. ...

INTERNET MARKETING

Internet nudi mnoštvo novih tehnologija za intenziviranje marketinških aktivnosti kao pretpostavke učinkovitog trgovanja. Izvorište i žarište marketinških aktivnosti je web mjesto tvrtke, s poveznicama na ostale Internetske aplikacije.
Web site-ovi (web mjesta) su u evoluciji e-komunikacija prvo, i unatoč razvoju mnogih drugih sredstava, i danas nezaobilazno i efikasno promocijsko sredstvo tvrtke. Nema nikakve sumnje da je kvaliteta web site-a općenito i svake stranice u okviru site-a u izravnoj vezi s učinkovitosti ostvarenja željenih efekata.

Iako još uvijek nažalost ne sve, ali ipak sve više tvrtki se odlučuje na izradu web stranica s namjerom da putem Interneta promoviraju i distribuiraju proizvode, usluge ili informacije koje nude. Međutim, web stranice uspješne tvrtke nerijetko nisu toliko uspješne. Tvrtke koje naručuju web stranice vrlo često to čine bez spoznaja o svrsi web stranica i realnim mogućnostima koje stranice pružaju.
No, valja imati na umu da, neovisno o temeljnom cilju koje imaju, web stranice su uvijek istodobno i sredstvo oglašavanja, informiranja ili promocije. Poput letka ili prospekta njihova je osnovna svrha oglašavanje određenih proizvoda i usluga ili ponuda određenih informacija. Kao što letak, oglas, prospekt ili plakat bez očiju koje ih gledaju i ruku koje ih listaju ne ispunjavaju svoju osnovnu svrhu, tako i web stranice nemaju nikakav smisao bez posjetitelja i njihovih dodira.

Web stranice bez posjetitelja su neoglašeni oglas. Posjećene web stranicama su ono po čemu se uspješne web stranice razlikuju od neuspješnih. Međutim, jedan se posjet razlikuje od drugog. Jedan ciljani posjet stranicama donosi neusporedivo više koristi nego bezbroj slučajnih.

Neovisno o promocijskim učincima koje imaju sve web stranice, niti druge marketinške aktivnosti tvrtke na Internetu nisu moguće bez postojanja web site-a neovisno o poslovnom modelu koji se provodi, jer nužan je inicijalni kontakt koji se ostvaruje na web stranici. Ta nužnost kontakta online marketerima omogućuje jedinstvenu mogućnost stalnog prikupljanja podataka o ponašanju posjetitelja tih web stranica.

Naime, za svaku je tvrtku, odnosno poslovni sustav od izuzetne važnosti prikupiti što više korisnih informacija i detalja o korisnicima svojih proizvoda i usluga. Činjenica je da se trendovi u svijetu sve dinamičnije mijenjaju i da ih je sve teže pratiti. U skladu sa time, jednom kreirane web stranice ne predstavljaju završen zadatak.
Njihovo dotjerivanje i reorganiziranje mora biti stalan proces i to po mogućnosti u skladu sa dinamikom uočenih promjena na tržištu potražnje (posjetitelja).

Postojeći nedostaci u praksi poslovanja gospodarskih subjekata ponajviše se odnose na nedovoljno korištene mogućnosti suvremene informatičke tehnologije za provedbu marketing procesa, ali i za izradu zadovoljavajućih poslovnih koncepcija počevši od strateških planova o oblikovanju ponude kao sastavnice djelomično integriranih proizvoda, pa do njihova povezivanja i kooperacije s drugim subjektima i uklapanja u dano okružje.

CMS stranice su programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno i jednostavno unosite ili brišete sadržaj sa svojih internet stranica putem jednostavnog i preglednog administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja.

Opširnije >>