Pregled poslovnih usluga Internet imenik Poslovne informacije Izrada poslovnih planova Izrada internet stranica
HRVATSKE POSLOVNE INTERNET STRANICE

Internet stranice

NASLOVNA | IMENIK | POSLOVNE USLUGE | INTERNET USLUGE | IZRADA INTERNET STRANICA | KORISNE INFORMACIJE | PREPORUKE

Poslovne Internet usluge


Izdvojeni pregled hrvatskih internet stranica - Korisni linkovi

Elektro Yacht Servis
Kratki opis internet stranica: Elektro Yacht Servis Punat firma je s desetgodišnjim iskustvom na području nautičke elektrike i elektronike u kojoj možete dobiti kompletnu elektro uslugu za Vaše plovilo: od izrade elektro instalacije do ugradnje navigacijskih uređaja te nautičke opreme koja vašu plovidbu čini ugodnijom, jednostavnijom i sigurnijom.

Poslovne informacije Elektro Yacht Servis

Drvorezbar Boban-S
Kratki opis internet stranica: Drvorezbar Boban-S nastavlja dugogodišnju obiteljsku tradiciju u obradi drveta i izradi vanjske i unutrašnje stolarije, namještaja te opremanju interijera. Specijalizirani smo za izradu namještaja prilagođenu Vašem prostoru i Vašim potrebama koje primjere možete vidjeti na stranicama galerije i proizvodnog programa.

Web informacije Drvorezbar Boban-S

Stimo d.o.o.
Kratki opis internet stranica: Stimo je tvrtka osnovana 1994. godine sa namjerom da se bavi veleprodajom elektromaterijala. Ta osnovna ideja zadržana je i do danas uz neke izmjene. Danas osim veleprodaje imamo i svoje dvije maloprodajne trgovine i to u Bjelovaru i Križevcima. U njima osim elektromaterijala prodajemo i rasvjetu, male kućanske aparate, ručne alate i niz drugih artikala.

Izrada internet stranica Stimo d.o.o.

Vina Cattunar
Kratki opis internet stranica: Tradicija proizvodnje vina u našoj obitelji prenosi se iz generacije u generaciju. Sjećanja i priće o počecima proizvodnje vina sežu nam daleko u prošlost kada su i naši preci obrađivali vinovu lozu za svoje potrebe. Iz naraštaja u naraštaj površina vinograda se proširila kao i kvaliteta i količina proizvedenog vina. Vina Cattunar, Nova Vas 94, Brtonigla.

Imenik Vina Cattunar

Atletski klub Sljeme
Kratki opis internet stranica: Atletski klub SLJEME. Osim općih informacija o klubu i aktivnostima istoga, od sada na našim stranicama možete dobiti mnoštvo informacija o nadolazećim trkama, pročitati članke o najnovijim informacijama iz svijeta trčanja...

Ponuda Atletski klub Sljeme

Croatia nekretnine
Kratki opis internet stranica: Agencija Croatia nekretnine za promet nekretnina koja obavlja posredničke usluge pri prodaji, kupnji i iznajmljivanju nekretnina na području otoka Krka. Krk često zovu otokom kontrasta. Njegova obala je puna uvala i uvalica sa prekrasnim pješčanim i šljunčanim plažama.

Kontakt Croatia nekretnine

KSD MOBYL d.o.o.
Kratki opis internet stranica: Tvrtka KSD MOBYL d.o.o. je agencija za promet nekretnina, trgovimu audio-vdieo opremom, telekomunikacijama i klima uređajima. Obrađujemo sve segmente nekretnina: kuće, zemljišta, stanove, poslovne prostore; kupnja, prodaja i zakup. Djelujemo na području cijele Hrvatske i šire. U ponudi imamo nekretnine raznih vrsta i namjena od garsonjera do većih poslovnih zgrada na raznim lokacijama, kao i novogradnje sa stambenim ili poslovnim prostorima.

KSD MOBYL d.o.o.


Internet stranice

NASLOVNA | IMENIK | POSLOVNE USLUGE | INTERNET USLUGE | IZRADA INTERNET STRANICA | KORISNE INFORMACIJE | PREPORUKE

Poslovne Internet usluge za tvrtke


U Hrvatskoj postoji već preko 1.000.000 registriranih korisnika Interneta. Milijun korisnika!
Danas već svi, kad im bilo što zatreba, informacije traže pomoću Google-a, na Internetu.

Internet je zaslužan za "sječu" mnogih posredništava i oboružavanje korisnika i potrošača raznih proizvoda i usluga informacijama koje im prije nikad nisu bile dostupne na tako direktan i jednostavan način. Uzmimo za primjer samo tri sektora: trgovinu, nekretnine i turističko-putnički sektor. U sva tri sektora su razno - razni oblici posredništava godinama imali važnu ulogu, dok se sada sve obavlja direktno putem Interneta.

Zapamtite; danas je vaša najveća konkurencija udaljena samo za jedan klik od Vas!

Ne imati web stranice, a pod tim mislimo na kvalitetne web stranice, a ne amaterske tragikomične uratke, znači prepuštanje gotovo svih sadašnjih i budućih klijenata konkurenciji. Važno je i znati da nije dovoljno imati bilo kakve web stranice, već kvalitetne web stranice.

Internet stranice su najjeftiniji, a najučinkovitiji način marketinga; već samo u našoj maloj Hrvatskoj postoji preko milijun korisnika interneta. Onaj direktor tvrtke koji ignorira tu brojku, neminovno vodi tvrtku, lagano ali sigurno, u stečaj.

Ukoliko niste ponudu i potražnju, proizvode i usluge svojeg poduzeća ili obrta predstavili na Internetu, veliki dio potencijalnih kupaca i poslovnih partnera će Vas svakako zaobići. Putem interneta možete pružati podršku klijentima, primati komentare od posjetitelja vezane uz Vaš rad, usluge ili proizvode, istraživati tržište, prodavati proizvode i usluge posjetiteljima iz cijelog svijeta putem web shopa 24 sata dnevno, brzo i jednostavno razmjenjivati poslovne dopise i dokumente itd.Vodeći hrvatski poslovni portal PREPORUKA
Najdetaljniji katalog hrvatskih internet stranica, pregledi poslovnih informacija,
pregledi pravnih propisa za poduzetnike, ugovori, korisne informacije i savjeti, izrada internet stranica...
OPĆI UVJETI KORIŠTENJA SADRŽAJA
Uredništvo portala zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave ili obavijesti.
Linkovi na ovim internet stranicama su samo za opću informaciju, te se ne garantira za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Ažuriranje >> Novi linkovi >> Korisne stranice