Pregled poslovnih usluga Internet imenik Poslovne informacije Izrada poslovnih planova Izrada internet stranica
HRVATSKE POSLOVNE INTERNET STRANICE

Internet stranice

NASLOVNA | IMENIK | POSLOVNE USLUGE | INTERNET USLUGE | IZRADA INTERNET STRANICA | KORISNE INFORMACIJE | PREPORUKE

Poslovne Internet usluge


Izdvojeni pregled hrvatskih internet stranica - Korisni linkovi

Bagaj d.o.o.
Kratki opis internet stranica: Bagaj d.o.o. je turistička agencija koja se bavi organizacijom turističkih putovanja, aranžmana te ostalim uslugama vezanim za turizam. Ako nešto tog trena nemamo ne znači da to ne možemo i nabaviti, naš je moto. Bagaj se osim turističkim uslugama bavi i djelatnostima smještaja, prodaje, uvoza, izvoza, nekretnina te prodaje karata.

Informacije Bagaj d.o.o.

F.A.N. Inetrijeri d.o.o.
Kratki opis internet stranica: Tvrtka F.A.N. Inetrijeri d.o.o. osnovana je 2000. godine i od tada se bavi opremanjem interijera, prvenstveno kućnog namještaja, različitog dizajna i kvalitete. Svjesni smo da čovjek veliki dio vremena u životu provodi u svom domu te je zbog toga važan osjećaj zadovoljstva ambijentom i dizajnom prostora u kojem boravi. Stoga poseban naglasak dajemo odabiru modernog namještaja vrhunske kvalitete.

Web F.A.N. Inetrijeri d.o.o.

Eko-puls d.o.o.
Kratki opis internet stranica: Eko-puls d.o.o. - Projektiranje i instaliranje sustava centralnog grijanja. Klimatizacija i rashladni uređaji za stambene i poslovne objekte kao i za industrijske pogone. Proizvode koje koristimo su od renomiranih proizvođača kao što su Viessmann, Buderus, Weishaupt, CTC, Riello, Vaillant...

Izrada internet stranica Eko-puls d.o.o.

Knjižnica Ilok
Kratki opis internet stranica: Gradska knjižnica i čitaonica Ilok. Danas, nakon godina nakon povratka Iločana u svoj grad, fond knjižnice uvećan je za oko 15000 knjiga te trenutno broji preko 23000 knjiga. Broj korisnika povećava se paralelno s povratkom stanovništva te danas iznosi preko 800 korisnika.

Imenik Knjižnica Ilok

Godens, agencija
Kratki opis internet stranica: Godens agencija za nekretnine je tvrtka koja ima dugogodišnje iskustvo u poslovanju s nekretninama. Sjedište društva je u Poreču, Stipe Rajko 23. Agencija Godens vam može ponuditi sve vrste nekretnina na području Istre. Agencija Godens će Vas isto tako stručno posavjetovati u svim birokratskim obavezama pri kupnji nekretnina od procjena vrijednosti do valutacije te preventive i savjeta prilikom investiranja.

Godens, agencija

Trim-projekt
Kratki opis internet stranica: Trim-projekt je tvrtka modernog profila specijalizirana za projektiranje, izradu i montažu PVC stolarije. Trim-projekt zapošljava kvalificirano i stručno osoblje koje uz stalnu edukaciju prati moderne trendove u proizvodnji PVC stolarije. Naši monteri su profesionalci specijalizirani za poslove ugradnje PVC stolarije što kupcu garantira kvalitetu ugradnje.

Trim-projekt

HUOT, udruženje
Kratki opis internet stranica: Hrvatsko udruženje ortopeda i traumatologa. Adresa: Klinika za ortopediju Kliničkog bolničkog centra i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Šalata 6, Zagreb. Hrvatsko udruženje ortopeda i traumatologa je registrirano kao samostalna udruga pri Ministarstvu uprave i pravosuđa.

HUOT, udruženje


Internet stranice

NASLOVNA | IMENIK | POSLOVNE USLUGE | INTERNET USLUGE | IZRADA INTERNET STRANICA | KORISNE INFORMACIJE | PREPORUKE

Poslovne Internet usluge


U Hrvatskoj postoji već preko 1.000.000 registriranih korisnika Interneta. Milijun korisnika!
Danas već svi, kad im bilo što zatreba, informacije traže pomoću Google-a, na Internetu.

Da li je došlo vrijeme da imate vlastite web stranice ili još uvijek možete bez njih?

Zapravo, trebali bi se zapitati, da li želite da i dalje poslujete sa uskim krugom dosadašnjih kupaca ili želite proširiti svoje poslovanje.
Da Vam po osnovi web stranica dođe i samo jedan jedini novi kupac ili korisnik Vaše usluge, Vi ste otplatili sve troškove izrade i postavljanja web stranica. Narvno, nećete dobiti samo jednog novog kupca, već puno veći broj, bez obzira prodajete li kruh, imate li restoran ili prodajete građevinski materijal.

Koliko je danas kupaca ili klijenata prošlo kroz Vašu trgovinu, agenciju ili ured, upoznalo se sa Vašim proizvodima i uslugama?

Web stranice omogućavaju preciznu statistiku i bilježenje svakog posjetitelja. Što je tražio na tražilicama, koje je točno stranice pregledao, koliko se je zadržao na svakoj stranici, da li je spremio stranicu u Favorite radi ponovne posjete...

Još uvijek sve Vaše konkurentske tvrtke nemaju web stranice?

Koja prilika da budete među prvima! Da li su napravili posao oni koji sada otvaraju trgovine, kafiće, pekare i sl. ili oni koji su ih otvorili među prvima prije desetak i više godina? Ako netko ne prepoznaje potencijal od reklame koja dopire do sto tisuća, ili pet stotina tisuća ili do milijun ljudi, on se zapravo i ne može nazivati poduzetnikom. Od 5 tvrtki koje se pojave na tržištu, već najmanje dvije propadnu u prvoj godini poslovanja. Ako Vi niste vični Internetu, postoje na tisuće onih koji se znaju služiti Internetom.

Ukoliko niste ponudu i potražnju, proizvode i usluge svojeg poduzeća ili obrta predstavili na Internetu, veliki dio potencijalnih kupaca i poslovnih partnera će Vas svakako zaobići. Putem interneta možete pružati podršku klijentima, primati komentare od posjetitelja vezane uz Vaš rad, usluge ili proizvode, istraživati tržište, prodavati proizvode i usluge posjetiteljima iz cijelog svijeta putem web shopa 24 sata dnevno, brzo i jednostavno razmjenjivati poslovne dopise i dokumente itd.Poslovne Internet usluge PREPORUKA
Najdetaljniji katalog hrvatskih internet stranica, pregledi poslovnih informacija,
pregledi pravnih propisa za poduzetnike, ugovori, korisne informacije i savjeti, izrada internet stranica...
OPĆI UVJETI KORIŠTENJA SADRŽAJA
Uredništvo portala zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave ili obavijesti.
Linkovi na ovim internet stranicama su samo za opću informaciju, te se ne garantira za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Ažuriranje >> Novi linkovi >> Korisne stranice