Pregled poslovnih usluga Internet imenik Poslovne informacije Izrada poslovnih planova Izrada internet stranica
HRVATSKE POSLOVNE INTERNET STRANICE

Internet stranice

NASLOVNA | IMENIK | POSLOVNE USLUGE | INTERNET USLUGE | IZRADA INTERNET STRANICA | KORISNE INFORMACIJE | PREPORUKE

Poslovne Internet usluge


Izdvojeni pregled hrvatskih internet stranica - Korisni linkovi

Zaklada za razvoj civilnog društva
Kratki opis internet stranica: Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva - Temeljna svrha zaklade je promicanje i razvoj civilnoga društva u Republici Hrvatskoj. Nacionalnoj zakladi je odobrena institucionalna potpora DFID-a (Odjela britanske Vlade za međunarodni razvoj), a upravljat će i programom financijskih potpora u okviru CARDS programa Europske unije za razvoj neprofitnog socijalnog poduzetništva.

Informacije Zaklada za razvoj civilnog društva

Vila Tajana
Kratki opis internet stranica: U Zagrebu, Stubička 38, na Trešnjevki nalazi se Vila Tajana; pružanje skrbi izvan vlastite obitelji. Vila Tajana mjesto je za odmor i oporavak u ugodnom kućnom ambijentu uz 24-satni nadzor stručnog osoblja. Vila Tajana spremno je svim svojim pokretnim, polupokretnim i nepokretnim korisnicima osigurati nadzor prilagođen individualnim potrebama...

Web Vila Tajana

Metris d.o.o.
Kratki opis internet stranica: Tvrtka Metris d.o.o. je zastupnik za Teleflex Marine, Interphase i Cristec. GPS Ploteri INTERPHASE mogu raditi i kao fish finderi i radari uz dodatak fish finder međusklopa i radarske antene. Komande i sajle za motore. Instrumenti i senzori.

Izrada internet stranica Metris d.o.o.

Geoplan d.o.o.
Kratki opis internet stranica: Djelatnost tvrtke Geoplan d.o.o. iz Slavonskog Broda je promet nekretnina, geodetska djelatnost i arhitektura - projektiranje. Geodetske radove vrše geodeti, a odnose se na mjerenje zemljišta, određivanje parcela, i lokacija istog zemljišta. Cijepanje parcela, spajanje parcela, sređivanje imovinskih odnosa, formiranja građevinskih parcela...

Imenik Geoplan d.o.o.

KontraFor, udruga
Kratki opis internet stranica: Udruga KontraFor je nevladina udruga za očuvanje posebnog dijela okoliša - povijesne arhitekture. Udruga je osnovana u travnju 1998. godine u Zagrebu. Cilj udruge je očuvanje graditeljskog nasljeđa kroz dokumentaciju, legislativu, edukaciju i obnovu. Unapređivanje znanja o graditeljskom nasljeđu i njegovom značaju.

KontraFor, udruga

Saniteh d.o.o.
Kratki opis internet stranica: Trgovačko društvo Saniteh d.o.o. sa ponudom pisoara. Uz keramičku izvedbu Uridan pisaori izvedeni su od fiberglasa koji osigurava dugi vijek trajanja i visoku otpornost na vandalizam. Uridan pisoari funkcioniraju bez priključka vode i struje.

Saniteh d.o.o.

Centar Regulus
Kratki opis internet stranica: Astrološko-alternativni centar Regulus ili skraćeno AAC-Regulus, osnovan je 2005. godine u Zagrebu. Zamišljen je kao udruga entuzijasta, koja se prvenstveno usmjerila prema poboljšanju i unaprjeđenju kvalitete života u svim njegovim segmentima. Iako je astrologija ishodišna točka djelovanja i u samom centru interesa, planira se ostvarivanje cilja i pomoću drugih, alternativnih disciplina i tehnika.

Centar Regulus


Internet stranice

NASLOVNA | IMENIK | POSLOVNE USLUGE | INTERNET USLUGE | IZRADA INTERNET STRANICA | KORISNE INFORMACIJE | PREPORUKE

Poslovne Internet usluge


U Hrvatskoj postoji već preko 1.000.000 registriranih korisnika Interneta. Milijun korisnika!
Danas već svi, kad im bilo što zatreba, informacije traže pomoću Google-a, na Internetu.

Da li je došlo vrijeme da imate vlastite web stranice ili još uvijek možete bez njih?

Zapravo, trebali bi se zapitati, da li želite da i dalje poslujete sa uskim krugom dosadašnjih kupaca ili želite proširiti svoje poslovanje.
Da Vam po osnovi web stranica dođe i samo jedan jedini novi kupac ili korisnik Vaše usluge, Vi ste otplatili sve troškove izrade i postavljanja web stranica. Narvno, nećete dobiti samo jednog novog kupca, već puno veći broj, bez obzira prodajete li kruh, imate li restoran ili prodajete građevinski materijal.

Koliko je danas kupaca ili klijenata prošlo kroz Vašu trgovinu, agenciju ili ured, upoznalo se sa Vašim proizvodima i uslugama?

Web stranice omogućavaju preciznu statistiku i bilježenje svakog posjetitelja. Što je tražio na tražilicama, koje je točno stranice pregledao, koliko se je zadržao na svakoj stranici, da li je spremio stranicu u Favorite radi ponovne posjete...

Još uvijek sve Vaše konkurentske tvrtke nemaju web stranice?

Koja prilika da budete među prvima! Da li su napravili posao oni koji sada otvaraju trgovine, kafiće, pekare i sl. ili oni koji su ih otvorili među prvima prije desetak i više godina? Ako netko ne prepoznaje potencijal od reklame koja dopire do sto tisuća, ili pet stotina tisuća ili do milijun ljudi, on se zapravo i ne može nazivati poduzetnikom. Od 5 tvrtki koje se pojave na tržištu, već najmanje dvije propadnu u prvoj godini poslovanja. Ako Vi niste vični Internetu, postoje na tisuće onih koji se znaju služiti Internetom.

Ukoliko niste ponudu i potražnju, proizvode i usluge svojeg poduzeća ili obrta predstavili na Internetu, veliki dio potencijalnih kupaca i poslovnih partnera će Vas svakako zaobići. Putem interneta možete pružati podršku klijentima, primati komentare od posjetitelja vezane uz Vaš rad, usluge ili proizvode, istraživati tržište, prodavati proizvode i usluge posjetiteljima iz cijelog svijeta putem web shopa 24 sata dnevno, brzo i jednostavno razmjenjivati poslovne dopise i dokumente itd.Poslovne Internet usluge PREPORUKA
Najdetaljniji katalog hrvatskih internet stranica, pregledi poslovnih informacija,
pregledi pravnih propisa za poduzetnike, ugovori, korisne informacije i savjeti, izrada internet stranica...
OPĆI UVJETI KORIŠTENJA SADRŽAJA
Uredništvo portala zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave ili obavijesti.
Linkovi na ovim internet stranicama su samo za opću informaciju, te se ne garantira za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Ažuriranje >> Novi linkovi >> Korisne stranice