Pregled poslovnih usluga Internet imenik Istraživanje tržišta i marketing Internet marketing Izrada internet CMS stranica
HRVATSKE POSLOVNE INTERNET STRANICE (WEB STRANICE)

Korisni linkovi glavnih stranica

NASLOVNA | IMENIK | POSLOVNE USLUGE | INTERNET USLUGE | HOSTING INTERNET STRANICA | KORISNE WEB INFORMACIJE | NAJAVE

Internet marketingINTERNET MARKETING

http://www.poslovniforum.hr

U Hrvatskoj postoji već preko 1.000.000 registriranih korisnika Interneta. Milijun korisnika!
Danas već svi, kad im bilo što zatreba, informacije traže pomoću Google-a, na Internetu.

Ne imati web stranice, a pod tim mislimo na kvalitetne web stranice, a ne amaterske tragikomične uratke, znači prepuštanje gotovo svih sadašnjih i budućih klijenata konkurenciji. Važno je i znati da nije dovoljno imati bilo kakve stranice, već kvalitetne CMS web stranice.

Želite li da posjetitelji dolaze na Vaše stranice, a ne na stranice Vaše konkurencije, zaboravite na klasične stranice kakve su se radile prošlih godina, koje su više nalikovale na vizitke, a ne na detaljno predstavljanje proizvoda i usluga. CMS web stranice Vam od sada omogućavaju da detaljno predstavite svaki proizvod ili uslugu, a kada to učinite, po svakom proizvodi ili usluzi bit ćete i među prvim rezultatima na svim tražilicama. Tada ćete se iznenaditi koliko možete proširiti svoje usluge, povećati tržište, prodaju...

Prednosti Internet marketinga u odnosu na druge oblike marketinga su mnogostruke. U usporedbi s ostalim propagandnim medijima internet pokazuje mnoge prednosti, pa primjerice za razliku od kataloga čija je izrada skupa i dugotrajna, troškovi realizacije za internet su znatno niži jer nema troškova distribucije i tiska već samo trošak zakupa prostora na serveru. Putem CMS aplikacija (stranica) sadržaj možete ažurirati sami bez ikakvih dodatnih troškova. Što je to CMS - Link na detaljni opis sa primjerima!

Internet se sve češće koristi kao izvor relevantnih i pravovremenih informacija što tvrtkama ili udrugama koje imaju vlastite web stranice daje konkurentsku prednost. Na Internetu, uz mnogo manje uloženog novca, omogućujete potencijalnim klijentima da dođu do mnogo detaljnijih informacija i to u bilo koje doba dana i noći. Proširite posao na cijeli Zagreb, Osijek, Varaždin, Zaprešić, Pazin, Šibenik, Dubrovnik, Zadar, Pitomaču, Koprivnicu, Sisak, Rovinj, Makarsku, Vinkovce, Karlovac, Viroviticu...

Kada netko putem Interneta traži tko nudi određene proizvode ili usluge, neka pronađe Vas i neka zaključi da ste Vi oni s kojima želi poslovati! Zašto milijune posjetitelja prepuštati konkurenciji!PREDSTAVLJANJE NA INTERNETU

http://www.poslovniforum.hr/marketing/

Predstavljanje na Internetu, nije ništa drugo nego jedna vrsta marketinga. Internet marketing predstavlja korištenje pretraživanja i prezentiranja na Internetu u cilju stvaranja profita. Prezentiranje na Internetu predstavlja reklamu koja ima bitne razlike u svim njenim segmentima u odnosu na standardno reklamiranje. Pretraživanje na Internetu predstavlja ispomoć prezentiranju u slučaju postojanja Vaše prezentacije. Kako je Internet marketing nova oblast u savremenim sistemima komunikacije i u marketingu uopće, postoje mnoge zablude i čine se mnoge greske u predstavljanju tvrtki, proizvoda i usluga na Internetu.

Internet stranice radimo na osnovi postojećih grafičkih rješenja Vaše tvrtke, ili izrađujemo potpuno novi prijedlog dizajna.
Stranice koje stvaramo služe primarnoj namjeni za koju su i stvorene - informiranju, uz korištenje svih prednosti Interneta.
Internet stranice koje izrađujemo brzo se učitavaju, imaju jednostavnu ali kvalitetnu navigaciju, što omogućava lagano korištenje i brzo pronalaženje sadržaja.

Svaka web stranica predstavlja svojevrstan unikat i svaka ima svoje karakteristike kojima predstavlja određenu, tvrtku, uslugu itd.
Vodimo računa o e-marketingu, tako da Vaše stranice visoko kotiraju na svim pretraživačima, upravo kao i naše web stranice.

Poduzećima i obrtnicima nudimo kompletna rješenja, koja obuhvaćaju:
- Savjetovanje oko optimalnog nastupa na Internetu, analiziranje potreba
- Inicijalni prijedlog dizajna i sadržaja (mogućnost pregleda pripremljenih predložaka)
- Izradu grafike, podloga i slika, animiranih gif-ova, i sve druge grafike
- Izradu programa i aplikacija (baze podataka, pretraživanje, interaktivne web stranice...)
- Postavljanje stranica i redovito održavanje i nadopunjavanje sadržaja
- Uvid u tijek kompletnog rada na našim testnim stranicama
- Promociju na Internetu i van njega (web pretraživači, trgovačke komore, oglasi, javni mediji…)
- Analize prometa i pristupa stranicama od strane posjetitelja (statistika, brojači posjeta...)
- Ugrađujemo web shopove i druge složene aplikacije, npr. za turističke agencije
- I sve ostale potebne poslove i usluge...

Ako želite naručiti izradu Vaših stranica ili želite redesign postojećih, želite im dodati nešto novo od grafike, animacija, flash-a, bazu podataka ili druge stvari, stojimo Vam na raspolaganju.

U odnosu na konkurenciju iste kvalitete, cijene svih usluga izrade internet stranica izuzetno su povoljne, jer se sve usluge naplaćuju isključivo prema stvarno utrošenom vremenu izrade.

Ažuriranje web stranica započinje po završetku izrade stranica. Ono uključuje određenu izmjenu web stranica, dodavanje tekstova i slika, nadopune cjenika, dodavanje novih proizvoda ili usluga, nadopunjavanje Vaših web stranica i sve ostale radnje kojima klijent nešto mijenja na svojim stranicama. Ažuriranje u prvom mjesecu nakon izrade je potpuno besplatno, a naknadna ažuriranja se dogovaraju posebno, no web stranice se izrađuju na kvalitetan način koji Vam omogućava da ih i sami bez posebnih predznanja ažurirate.
Kako bi Vaše web stranice ostale zanimljive i aktualne potrebno je redovito ažuriranje kako bi posjetitelji imali razloga što češće pristupiti Vašim stranicama te se upoznati sa novim uslugama i proizvodima.

Postoji li lakši, učinkovitiji i jeftiniji način da se predstavite postojećim i novim kupcima ili korisnicima usluga od web stranica?

Web stranice Vam omogućavaju da objavite na stotine slika, kratkih animacija i propagandnih filmova te da ih obogatite zvukom.

Pored informacija o poduzeću ili obrtu, možete objaviti i odgovore na česta pitanja. Velika većina pitanja koje Vaši korisnici postavljaju se ponavljaju, tj. većina onih koji traže informaciju, pitaju isto. To su odgovori koje traže Vaši potencijalni kupci ili korisnici usluga prije poslovanja s Vama. Sva ta pitanja i odgovore možete objaviti putem Vaših web stranica, a djelatnika zaduženog za informacije zaposliti na drugim poslovima. Izračunajte koliko vremena dnevno provedete odgovarajući uvijek na ista pitanja.
Već samo ušteda na tom vremenu, uveliko je veća od cijene izrade čak i vrlo opširnih web stranica sa dodatnim aplikacijama (npr. web shop).
Putem e-maila jeftino, efikasno i brzo kontaktirati svoje dobavljače i saznati trenutne cijene i rokove isporuke, bez obzira gdje u svijetu se isti nalaze. Putem Web stranica i e-maila, Vi ste otvoreni za razgovor s poslovnim partnerima širom svijeta

Tiskali ste klasične papirnate brošure, kataloge, oglase i sl., ali prodaja nije povećana. Umjesto odaziva građana, jedino što dobivate je njihov bijes što im zatrpavate poštanske sandučiće.
U čemu je greška? Pogrešna boja, cijena ili ponuda? Potrebno je izvršiti analizu tržišta i promijeniti strategiju. Pomoću web stranica ili e-maila možete od potencijalnih kupaca ili korisnika usluga zatražiti povratnu informaciju bez dodatnih troškova.

Imate li pekaru, restoran, automehaničarsku radionicu, bavite se uzgojem svinja, ratarsrvom, peradarstvom i sl. i možda ste pomislili kako Internet nije pravo mjesto za Vas. Razmislite ponovo. Internet nije samo za velike trgovine. Između milijun ljudi iz Hrvatske koji mogu doći na Vaše stranice, svakako postoje i oni koje zanimaju i poslovi kojima se Vi bavite.

Ukoliko još nemate ideje što i kako predstaviti na Internetu, kontaktirajte Poslovni forum. Besplatno ćemo Vas savjetovati.

Opširnije - Pregled svih poslovnih usluga:

http://www.poslovniforum.hr